79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

неділю, 20 грудня 2015 р.

Замовником вбивства Дрьомова був його заступник Борщевський

За інформацією безпосередньо з місця подій аналітичним відділом ГІ "Права справа" встановлено прізвище замовника вбивства польового командира бойовиків отамана Павла Дрьомова. Про це повідомляє експерт Дмитро Снєгирьов виданню "ОТКАТ".
Замовником вбивства отамана Дрьомова є Євген Борщевський, заступник отамана, людина з найближчого оточення Дрьомова.
Борщевський Євген Володимирович, псевдо "Борщ", 23.12.1983 року народження, проживає за адресою: м.Стаханов, вул.Пушкіна, б.17.
На момент ліквідації Дрьомова Борщевський перебував в Луганську і мав низку зустрічей з керівництвом спеціальних служб самопроголошеної республіки. Саме Борщевським був подаровний Дрьомову джип Ленд Ровер, в якому і була закладена вибухівка.
Нагадаю,12.12.2015 року на трасі Первомайськ-Стаханов по дорозі на святкування власного весілля внаслідок підриву автомобіля Ленд Ровер вибухівкою, яка була закладена в подарований автомобіль, загинув Павло Дрьомов.
Вибух був настільки потужний, що винесло всі двері і сидіння автомобіля, а також дах. Водія потужною вибуховою хвилею викинуло з салону, а сам Дрьомов помер на місці. Водієві Дрьомова бойовику на псевдо "Душман" була надана перша медична допомога, проте в ході транспортування в кареті швидкої допомоги він помер.
Примітно,що зі слів отамана Козіцина у нього була інформація про те, що Дрьомова мали вбити протягом 4-5 днів, і він Дрьомова про це попереджав, але той недостатньо серйозно поставився до його слів і взагалі недостатньо дбав про свою охорону.
"Вороги йдуть на все, навіть на підлі вбивства. Як мені сказали, що йому цю машину, в якій він був підірваний, подарували і міна перебувала вже закладена в машині"-додав Козіцин.
Таким чином бажання Плотницького прибрати з дороги Дрьомова і амбіції Борщевського посісти місце "шефа" співпали.

"ГФ"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10

АРХІВ ПУБЛІКАЦІЙ