79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

понеділок, 30 жовтня 2017 р.

Мер Львова шокував сенатора з США своїми цинічними виправданнями

Сенатор США Кріс Мерфі, не сивочолий, але вже доволі досвідчений і розсудливий американський політик, не прикриваючи глибокого розчарування, заявив, що його буквально шокували слова мера Львова Андрія Садового, який спробував виправдати наявність у своїй сім'ї цілого ряду мас-медія.
"Під час вечері він почав скаржитися на те, що Порошенко і олігархи контролюють всі засоби масової інформації в країні і використовують їх для просування їх політичних завдань", - згадує Мерфі свою зустріч з мером Львова і послом США в Україні Марі Йованович.
Відповідні слова Садового змусили Йованович задати питання: "Пане мер, що ви говорите, коли люди запитують вас про теле- і радіостанції, якими володіє ваша сім'я?".
На це Садовий відповів: "Моя дружина володіє ними, а не я! І наші станції мають чесне висвітлення. Там немає політичного ухилу. Не так, як на інших станціях".
"Мене вражає те, наскільки нормою в Україні стало, щоб політики контролювали ЗМІ. Українська демократія є молодою, і це нагадування про те, наскільки далеко їй ще треба йти", - резюмував Мерфі.

"Галицький форум"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10