79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

пʼятницю, 14 жовтня 2016 р.

Напередодні Свята Покрови бійці "Альфи" запросили в гості кременчуцьких школярів

До Дня захисника України співробітники СБУ запросили на свою навчальну базу у Кременчуці місцевих школярів. Спілкування тривало цілий день – адже у спецпризначенців «Альфи» побували в гостях учні з десяти класів різних шкіл міста, майже три сотні хлопців та дівчат від п’ятиклашок до майбутніх випускників.
Ідею такої зустрічі запропонували самі «альфівці», які за службою та тривалими відрядженнями не так часто, як хотілося б бачать власні сім’ї.
«Школярі гостро сприймають новини, хроніку АТО, - пояснює один з командирів підрозділу СБУ, - Тому хотілося розповісти їм більше про нас, людей, які зі зброєю в руках захищають державу, відстоюють мир. Для них, їхнього майбутнього у першу чергу».
Учні дізналися, як змінилася Служба останнім часом, як набули бойового досвіду та впевненості її співробітники, як держава дбає про сучасне оснащення спецпідрозділу.
Діти оточували у щільне кільце Костянтина, офіцера СБУ, який знає усе про пістолети, автомати й гранатомети. І  - мрії збуваються – кожному гостю дозволили під наглядом старших потримати в руках зразки, які вони вподобали. На вулиці дітей чекав БТР, котрий вони вмить узяли штурмом.
«Ми здобудемо перемогу, економіка України піде вгору, молодь не шукатиме щастя по світах, а працюватиме вдома, на благо України. Однак ніколи більше ми не дозволимо ослаблювати на радість ворогу наше військо, Службу, нашу державу!» - запевнив на прощання командир спецпризначенців СБУ.

"ГФ"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10