79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

середу, 27 грудня 2017 р.

Роспуста поїдає лави "Свободи": секс і політикоси

"Там таке звинувачення! Цікаво чи дружини свободівців в курсі", - наголощує користувач "Фейсбук" під ніком "Тернопільські плітки", коментуючи публікацію Дмитра Юрченка "Скандальна Тернопільщина" стосовно місцевого політика Богдана Бутковського.
"Замість того, щоб патріотично виховувати молодь нешанований мною пан Богдан перетворив офіс молодіжного об’єднання Сокіл у приміщенні готелю Україна на бордель. Він разом із своїми колєгами запрошують туди симпатичних малолітніх дівчат і проводять їм політінформацію, яка закінчується інтимними наслідками. А побічним результатом цих любовних утіх залишаються матері-одиначоки", - резюмує користувач.
Далі процитуємо, власне, самого Дмитра Юрченка.
От розповіла мені сусідка ситуацію одну. Чи це скандал, чи просто людська біда не знаю, хай вибачить мені читачі, якщо я помилився із вибором спільноти, але думаю що проблема заслуговує на увагу.
Розповіла мені моя знайома неприємну річ. Виявляється її племінниця Оля завагітніла від одруженого чоловіка і ради тому немає. Каже вона, що чоловік той має маленьку дитину і навіть не планує розлучатися із першою дружиною. А батьки Олі хоч з трохи бідові але дуже набожні люди, про аборт навіть мову вести відмовляються. Ну а без батька виховувати дитину матері-одиначці самі розумієте, яка перспектива.
Таких випадків довкола сотні, і я б можливо не відреагував би на цю розповідь так емоційно, якби жінка не зауважила, що розраховувати на допомогу батька немає жодної надії. Ольга - не перша обманута ним дівчина. До неї він «ощасливив» ще одну дівчину, яку просто кинув напризволяще. Після цих слів я вирішив не обмежитися простим співчуттям.
Уявіть як я був здивований, коли дізнався, що цим негідником є не якась пересічна мерзота, а депутат Тернопільська обласна рада Богдан Бутковський. Замість того, щоб патріотично виховувати молодь нешанований мною пан Богдан перетворив офіс молодіжного об’єднання Сокіл у приміщенні готелю Україна на бордель. Він разом із своїми колєгами запрошують туди симпатичних малолітніх дівчат і проводять їм політінформацію, яка закінчується інтимними наслідками. А побічним результатом цих любовних утіх залишаються матері-одиначоки.
Коли очільники ВГО "Сокіл" пригнали під міську раду дітей, щоб не допустити у залу депутатів, це викликало у багатьох людей питання, чи дійсно патріотичним вихованням займаються ці «Соколи». Тепер абсолютно чітко зрозуміло, що займаються вони чим завгодно але тільки не тим що треба. Тут немає жодних сумнівів.
"Наразі в мене залишається лише питання до пана Богдана Бутковського, де загубив він залишки своєї совісті? А ще хотілося б дізнатися у Олег Тягнибок, Михайло Головко, Олег Сиротюк, та Юрія Черкашина, чи не соромно їм перебувати у товаристві цього муд@ка?" - резюмує пан Юрченко.

"Галицький Форум"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10

АРХІВ ПУБЛІКАЦІЙ