79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

середу, 21 листопада 2018 р.

Руслан РАСУЛОВ: "Вибори 2019". Частина 2

Продовжуємо обговорювати із Народним омбудсменом Русланом Расуловим умови участі у програмі "Проведення демократичних виборів в Україні".
Зосереджуємося на тому, яким має бути кандидат у Гаранти Конституції та у депутати Верховної ради України.
"У вас за плечима повинен бути результат громадської або соціальної роботи з українцями", - звертаючись до кандидатів відзначив омбудсмен.
"Ви повинні знати життя пересічного громадянина України... знати життя того виборця, того селищі, і в містечку, і в місті...", - наголосив пан Расулов, як сьому головну вимогу до кандидатів на вищі виборні посади в країні.
"Всі умови є комплексними", - зазначив пан Расулов.
"Принцип персональної відповідальності... Тут повинно бути, що ви - відповідальна особа і ви за будь-яке рішення, у т.ч. і своє несете персональну відповідальність", - підкреслив експерт.
"У вас повинна бути своя команда, або ресурси для її найму", - у якості чергової вимоги озвучив народний омбудсмен.
"Де ваш округ? Де ви самі найсильніші... Ми вам підкажемо, де ви можете бути обраним", - відзначив важливість визначення конкретного округу для проведення кампанії експерт.
"...У вас має бути план... Стратегія і тактика, які будуть коригуватися кожні 10-12 днів", - наголосив пан Расулов, зазначивши, що він лише тренер, який допомагає кандидатам досягти своєї мети під час виборів.

"Галицький ФОРУМ"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10