79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

середу, 21 грудня 2016 р.

Кому в Донецьку завадив Косяк?

Постраждалий під час вибуху в окупованому Донецьку 20 грудня є колишнім співробітником СБУ Євгеном Косяком, якого обміняли на воїнів ЗСУ в 2016 році. Про це лідер праворадикальної партії "Інша Росія" Едуард Лимонов написав в своєму "ЖЖ", посилаючись на якійсь "лист з Донецька".
"...Підірвали в центрі Донецька обміняти СБУ-шника Косяка, який вже в 14-му заарештовував Пургіна. Відірвало ноги, коли сідав в авто", - написав Лимонов.
Раніше повідомлялося, що в центрі Донецька по вул. Артема, 147-г, стався потужний вибух, в результаті якого чоловікові розтрощило ноги. За даними сепаратистських ЗМІ, постраждалий отримав інфаркт. Також стверджується, що причиною вибуху автомобіля стала несправність газобалонного обладнання.
Примітно, що Косяк Євген Леонідович, 31.07.1971 р.н., який в "мирний" час був заступником начальника Слідчого відділу УСБУ в Донецькій області, прописаний саме в Донецьку по вул. Артема, 147-г, кв.6.
Нагадаємо, іще в 2014 році він заарештовував "народного губернатора" Павла Губарєва. Потім Косяк виїхав до Маріуполя. 10 серпня 2015 року "полковник юстиції, заступник начальника слідчого відділу управління СБУ в Донецькій області був затриманий "на гарячому" під час передачі їм матеріалів з обмеженим доступом агенту терористів "ДНР" (конкретно - співробітнику "МДБ ДНР"). У 2016 році був обміняний, як "житель ДНР".
Виходить, була здійснена спроба "прибрати" Косяка, який досить ймовірно, в силу особливостей служби, володіє якоюсь інформацією, розголошення якої вкрай не вигідне оточенню Олександра Захарченко? Природно, не слід відкидати і версію трагічної випадковості події, проте, часто трапляються подібні "збіги"?
Слід нагадати, що 20 грудня в "ДНР" співробітники так званого "МГБ" відзначали своє "професійне свято".

"ГФ"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10