79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

пʼятницю, 23 листопада 2018 р.

Олександра Бахіна: я поєдную просто все саме гарне на одному холсті

Коротке експрес-інтерв'ю з одним з учасників 56-ій Міжнародній Виставки «INSHE ART - FOUR SEASONS - ОСЕННЕЕ ВДОХновение», видатної, талановитої і дуже самобутньою художницею Олександрою Бахіною, наголошує видання "Незалежність.ТВ", яке таким чином відкриває серію передач під назвою "Зустрічі з художниками" в рамках циклу "Культура". Бесіду вів народний омбудсмен України Руслан Расулов.
- Саша, скажіть, а чому Ви малюєте жінок, які схожі на ангелів?
- Мені здається, що напевно не (самих) жінок, а їх душу малюю. Тоб-то це взагалі психологічний образ жінки. Я малюю не рот, ні посмішку, ні очі, але погляд. І я вважаю, що через це саме й виражається душа людини. І часто воно созвучне дуже багатьом глядачам, які дивляться мої роботи. Загалом відшукують там щось своє.  
- І ще в мене одне питання, яке стосується того, що у Вас дуже часто на будь-яких картинах і малюнках знаходяться квіти. А це друга сторона однієї і тієї ж самої душі?
- Я гадаю, що все органічне і суцільне. Якійсь частки Всесвіту, які є одними із найгарніших речей, котрі існують у світі. І я поєдную просто все саме гарне на одному холсті. Тоб-то це грані напевно чогось Божественого. Десь так.
- Поєднання живого і духовного?
- Так.


"Галицький ФОРУМ"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10