79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

вівторок, 1 серпня 2017 р.

Дерев’янко співпрацює з Банковою?

Вже другий тиждень не вщухає епопея із позбавленням громадянства Михайла Саакашвіллі: експерти і політологи навипередки проголошують нові, місцями фантастичні версії подальшого розвитку подій та наслідків «на державному рівні».
Проте є особи, які на темі громадянства Саакашвіллі активно заробляють бонуси.
Знайомтесь: Юрій Дерев’янко – народний депутат України, активний борець із корупцією. Тільки в Парламенті  Дерев’янко є і членом комітету з питань запобігання корупції, і голова підкомітету з питань контролю за дотриманням законодавства у сфері боротьби з організованою злочинністю і корупцією органами державної влади та місцевого самоврядування Комітету  з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.
Активно борючись із корупцією Юрій Богданович підтримує Міхо Саакашвілі, критикуючи дії з позбавленням його українського громадянства.
Але це офіційно… А що ж залишається поза нашою увагою?  
В боротьбі за лідерство у політичному сегменті Дерев’янко чітко усвідомлює, що Міхо достойний опонент, і йому, народному депутату, борцю із корупцією в кабінетах парламенту не вдається здобути лідерство у боротьбі за право отримати визнання українського народу!
Тому, висловлюючи підтримку Саакашвіллі «на людях», Юрій Богданович відверто радіє вчинку Президента України «в глибині душі»… Як виявилось жага дійти до верху політичного істеблішменту ніщо в порівнянні з чесністю.
Хочеться вірити, що ситуація Дерев’янко – Саакашвіллі лише одна…

"Галицький ФОРУМ"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10