79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

четвер, 13 липня 2017 р.

Ірина Геращенко прокоментувала ситуацію із обміном полоненими

"Мати військового злочинця Агєєва просить президента Порошенка помилувати іі сина. А ми, украінці, вимагаємо від Путіна помилувати Олега Сенцова!" - наголосила віце-спікер вчора у своєму "Facebook", уточнивши, що Олег, правда, ні в чому не винен, і в цьому є його велика відмінність від "агєєвих" й інших "заблукавших".
"Примітно, що ця російська жінка аж зовсім не бідкалася, коли її сина послали вбивати украінців, теж чиїхось синів... А в Олега Сенцова завтра день народження. Вдома, в окупованому агєєвими Криму, його чекає двоє дітей і літня мама", - продовжує народний обранець.
"Ми вимагаємо помилувати Олександра Кольченка, до якого за ці роки жодного разу не допустити МКЧХ, Миколу Карп'юка, якого чекає малий син і молода дружина, Стаса Клиха, батьки якого тяжко хворіють, Валентина Виговського, посадженого ні за що, Романа Сущенка, в якого двоє дітей, дружина і літні батьки, Євгена Панова, якого катують током в сімферопольській тюрмі. Ми вимагаємо звільнити наших хлопців з Макіівськоі колонії і Донецького СІЗО, з тюрми в Луганську", - наголосила пані Геращенко.
"У травні 2016, родичі російських журналістів, що загинули на Донбасі, звернулися до Путіна з проханням помилувати Надію Савченко. Такий був формальний сценарій її звільнення, й потім украінська сторона передала вбивць - ГРУшників Єрофєєва і Александрова РФ, аби вже звільнити Надію", - пригадує віце-спікер Верховної ради України.
"Прохання до "Новой газеты", яка друкує ці звернення матері Агєєва: будь ласка, порадьте цій жінці, яка досьогодні ніколи не задумувалася, де її син і чим займається, звернутися до Путіна з вимогою помилувати украінців! І це розблокує процес звільнення заручників. Може тоді РФ визнає, що Агєєв і іже з ним, затримані на Донбасі - це російські "заблукавші" кадрові військові. Може, Кремль таки захоче їх забрати і віддати нам наших героїв", - резюмувала пані Геращенко.

"Галицький ФОРУМ"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10