79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

середу, 27 грудня 2017 р.

Волкер: 2017-й рік став найжорсткішим за весь час конфлікту на Донбасі

2017-й рік став найжорсткішим за весь час конфлікту на Донбасі, тому санкції щодо Російської Федерації повинні залишатися в силі. Про це заявив спеціальний представник США з питань України Курт Волкер в інтерв’ю "La Stampa", повідомляє видання sprotiv.org.
«Рік, який закінчується, був найжорсткішим від початку конфлікту в Україні. Зброя до Києва поставляється для того, щоб допомогти захищатися, а також відправити сигнал нападникам. У цьому контексті абсолютно необхідно, щоб санкції, введені щодо Росії, залишалися в силі. Москва реагує, намагаючись зломити єдність західних країн, і тому намагається вплинути на майбутні італійські вибори», — сказав він.
Відзначимо, що зараз бойовики намагаються зірвати новорічне перемир’я, яке почало діяти 23 грудня. Про нього сторони домовилися під час засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську 20 грудня. Тоді ж сторони підтвердили свою прихильність мінським угодам. Пізніше в штабі АТО повідомили, що бойовики порушили це перемир’я, обстрілявши українські позиції на Світлодарській дузі.
У Міноборони зазначають, що обстрілів на Донбасі стало менше, але вони не припинилися.

"Галицький Форум"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10

АРХІВ ПУБЛІКАЦІЙ