79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

суботу, 20 лютого 2016 р.

Друга річниця Майдану: масовий протест або чергова багатоходовка Кремля?

Сьогодні в Україні відзначається друга річниця тих подій, які в корені змінили життя українців. Після втечі Януковича, була анексія Криму, а також почалася затяжна війна на Донбасі. До всього цього додалася нестабільність в політичному житті нашої країни, а також істотний економічний спад. Всі ці фактори суттєво вплинули на добробут громадян нашої держави, при цьому підвищивши градус протестного потенціалу як серед патріотів так і у тих хто був далеко від політичних чвар.
Саме цей «благодатний» час був вибраний колишньою командою Януковича, а також агентами впливу Кремля для дестабілізації і так непростої ситуації в Україні. Але на все є своє пояснення: колишні керівники і їх російські куратори бажають реваншу, щоб повернути собі вплив на управління країною, а також фінансові потоки, які за довгий час використання у своїх корисливих цілях, знекровили нашу державу.
За ці два роки російські куратори, за допомогою своїх шісток - Медведчука, бойовиків з Оплоту, а також сподвижників «русского мира», намагаються повернути свій вплив на Україну. Ще свіжі в пам'яті проросійські мітинги біля посольств західних держав із закликами не втручатися у справи України, організовувані Ахметовим «корисливі» мітинги шахтарів, спроби зміни київської влади шляхом агресивних маніфестацій активістів нікому невідомого «Руху білих хусточок», які так нічим і не закінчилися.
Сьогодні Москва черговий раз намагається втягнути Україну в хаос і посіяти зерно ворожості серед тих, хто ще два роки тому відстоював свободу на Майдані. Гірко дивитися на сьогоднішніх патріотів, які закликають до зміни влади, і до кінця не розуміють, що їх, «в сліпу», використовують ті, хто два роки тому розв'язав війну в Україні.
«Патріоти»! Зупиніться, одумайтеся!!! Країна втомилася від постійних чвар, людям потрібні реформи, а не невідомість. Те, що зараз відбувається на Майдані, нічого спільного не має з тим європейським курсом, який вибрала наша країна два роки тому.
Слабкість, суспільства лише в черговий раз доведе європейський спільноті неготовність України прийняти західні цінності, що грає на руку агресору Путіну і його маріонетці Януковичу, які, сидячи в теплих і затишних кабінетах, підбурюють суспільство до хаосу та невідомості.

"ГФ"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10