79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

вівторок, 1 березня 2016 р.

Збільшення тиражу пропагандистської газети ЛНР призведе до того, що її використовуватимуть не за призначенням

"Міністерством інформації" самопроголошеної ЛНР прийнято рішення про збільшення тиражу газети "Республіка",яка вважається офіційним друкованим органом "центральних" органів виконавчої влади "республіки".
Збільшення тиражу "міністр" Столяренко пояснює необхідністю донесення жителям т.зв."ЛНР" об"єктивної,в його розумінні, інформації про події в "республіці" в умовах інформаційної війни.
Якщо раніше заявлений тираж газети був 50 тисяч примірників то тепер,з урахуванням додаткового фінансування з боку російських кураторів, він буде збільшений до 70 тисяч примірників.Тираж місцевих газет планується збільшити до 30 тисяч примірників.
На сторінках видання відзначається, що газета розповсюджується безкоштовно.Примітно, що згідно з розпорядженням "міністра" розповсюджувати газету "Республіка"будуть через торгову мережу супермаркетів "Народний".
Розпорядження "міністра інформації" викликало іронію навіть у глави "ЛНР" Плотницького, якого вважають фактичним власником "націоналізованих" супермаркетів. Коментуючи на засіданні "уряду" ініціативу "міністра" Плотницький саркастично зауважив,що збільшення тиражу газети і її розповсюдження через торгову мережу призведе до того,що луганчани почнуть використовувати газету не за призначенням, а як обгортковий матеріал для продуктів харчування.

Дмитро Снєгирьов, "Галицький ФОРУМ"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10