79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

вівторок, 6 вересня 2016 р.

"Інтерівський" гамбіт Кремля

Підпал редакції телеканалу "Інтер" є не випадковим, вважають на сайті "Кореспондент.Нет".
Історія із підпалом приміщення, де базується кампанія "Національні інформаційні системи", а простіше кажучи, свята святих телеканалу "Інтер", де формується редакційна політика для каналу,  є ніщо інше, як чергова провокація, вигідна Арсену Авакову  та його оточенню, які, вірогідно, виконують вказівку Кремля.
ЗМІ переповнені інформацією про те, що до підпалу та пікетувань причетний екс-радник голови МВД Ілля Кива, який зібрав близько 200 людей для штурму офісу каналу "Інтер" та організації масових акцій протесту. З чого б це, як не за особистою вказівкою Авакова головний борець нацполіції з наркомафією, постійно з’являвся 5 вересня п.р. серед пікетувальників "Інтера", роздавав їм вказівки і т.п.
Крім цього, істерія довкола каналу має продовження. Орли Авакова – нардепи від НФ Княжицький та Левус продовжують підбурювати громадськість, звернувшись із офіційними заявами до Нацради та СБУ з вимогами проведення перевірок діяльності телеканалу та його працівників. Не відпочивають і відомі фейсбучні радники пана міністра Зорян Шкіряк та Антон Геращенко, які продовжують нагнітати істерію, говорячи про кремлівських кукловодів телеканалу і роботу на "Інтері" шпигунів Путіна.
Насправді, таким чином Авоков і Ко, намагаються, якщо не "рейдернути" вказаний телеканал ("Народний фронт" вже давно потерпає від відсутності власного потужного мовника, а тому готовий на рішучі дії), то, принаймні, дестабілізувати обстановку в державі на передодні початку "нового політичного сезону".
Вказана ситуація завдає суттєвої шкоди іміджу України на міжнародній арені та вигідна лише російському агресору, інформаційний простір якого вже переповнений новинами про утиски свободи слова в Україні та реваншу "фашизму".

"Галицький ФОРУМ"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10