79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

«17 канал» фінансує син Леоніда Черновецького (ДОКАЗИ)

Той самий телеканал, що перший був на місцях вбивств Олеся Бузини та Павла Шеремета, який іще називають "рашистська інформаційна консерва" піж назвою "17 канал", на глибоке переконання активіста Богдана Буткевича, висловлене у «Facebook», належить сину екс-мера столиці Леоніда Черновецького Степану, якого нещодавно зі скандалом затримували на території Іспанії (щось пов'язане з наркотичними засобами).
За словами пана Буткевича, цей телеканал "послідовно відпрацьовує на РФ, починаючи з історії з "батальйонним братством" й закінчуючи телемостами з мозговими та захарченками й розкрутками "третього майдану у Козацькому", й фінансується, в тому числі, "Сім'єю" збіглого президента Януковича".
"Так ось, є дані, що до фінансування цього осередку 5 колони має також стосунок ніхто інший як Степан Черновецький, синочок космічного мера", - пише Буткевич.
"Докази?.. Их есть у меня", - наполягає блогер, зазначаючи, що компанія "TIBERIA INVEST LLP" (Лондон) володіє 99,9% в українському ТОВ "МЕДІА КОМЕРС ДЕВЕЛОПМЕНТ". А цілих 0,01% акцій цього товариства знаходяться у директора "17 каналу" Жана Новосельцева.
"У свою чергу, ТОВ "МЕДІА КОМЕРС ДЕВЕЛОПМЕНТ" володіє 100% - тадам! - ТОВ "ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНТСТВО "17 КАНАЛ", - каже Буткевич.
В свою чергу, "TIBERIA INVEST LLP", через "оффшорки" засновників, виводить на сайт "ZAGRANITSA", який пов'язаний із таким собі ТОВ "КРЕАТИВ МЕДІА".
А фірму "КРЕАТИВ МЕДІА" контролює ІНВЕСТИЦІЙНА ГРУПА "БІСТРАТЕДЖІК" яка є засновником фірм: ТОВ "КупиСкидку", ТОВ "МЕДЖІК НЕТВОРК", ТОВ "ЛЮМ'ЄРО", ТОВ "К.МЕДІА", ТОВ "МЕДІА-ХОЛДИНГ МАГНЕТ"(http://magnet.kiev.ua/rules/).
Остання є адміністратором сайтів: "autoua.net", "dynamo.kiev.ua", "gagadget.com", "mabila.com", "mabila.ua", "qp.ua", "torba.com", "mama.u"a, "udoktora.net", "woman.ua", "luxlux.net", "nashasvadba.ua", "okino.ua", "boxnews.com.ua".
Всі ці "контори" мають юридичну адресу: м.Київ, Червоноткацька, буд.42 (це один з бізнес-центрів Черновецьких) і займаються Інтернет-бізнесом і входять до бізнес-групи Черновецького.
До речі, як відзначає Богдан Буткевич, свого часу сам Жанн Новосельцев, коли його ще не погнали "за джинсу" з "1+1", розповідав в програмі "Гроші", які великі інтереси має Степан Черновецький в Інтернеті, і, що саме йому належить портал "EX.ua".
"Це до можливого питання, навіщо йому "17 канал", - резюмував Буткевич.

"Галицький ФОРУМ"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10