79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

четвер, 2 червня 2016 р.

СКАНДАЛ! Урядники "ЛНР" ділять картоплю минулого року

Наступний відеоряд цілком патетично демонструє, як самопроголошена влада в окупованих районах вирішує питання розподілу харчових продуктів.
Виявляється на картоплю отримали квоти всі т.зв. "міністерства" й Ігор Плотницький не знайшов нічого більш важливого, як "розпекти" чи не кожного свого підлеглого за те, що картопля гниє у сховищах, а більшість населення перебуває на межі зубожіння й подейкуди реально голодує.
Правда, про те, що тепер самовизнані чинуші з "Луганди" не знають що робити із "гуманітарною" картоплею з Росії, якою переважно присипалися контейнери із вогнепальною зброєю та боєкомплектами для списаних російських танків та САУ, що на білих КАМАЗах,- нажаль, переконує в тому, що ані Плотницький, ані будь-хто з його оточення й поняття не мають, що таке самоврядування, навіщо їм Росія поставляла ті харчі та що з усім тим робити. Проте, для файної світлини для власного "огорох-ТБ", у дусі а-ля Путін зі своїм "щас всех уволю!" та ішних "понтів", - саме те!
На завершення можна сказали лише одне слово - "дохазяйнувалися", й висловити сподівання, що населенню фактично окупованих Росією територій Донбасу вже давно самому треба виганяти взаший таких "панів", якщо, звісно, цьому населенню є навіщо і для чого жити, бо із такими "урядниками" довго не протягнеш...
"ГФ"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10