79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

неділю, 2 квітня 2017 р.

Скрипін смачно підловив Шабуніна у прямому ефірі

Днями, 30 березня 2017 року, під час прямого ефіру програми "Право на владу" на телеканалі "1+1", серед чисельних перепалок політиків та громадських діячів, дійсно, однією з яскравих стала "дуель" відомого журналіста Романа Скрипіна із не менш відомим "антикорупціонером" Віталієм Шабуніним.
"Я, наприклад, за конструктив. Я хочу жити в країні, в якій буде порядок. Я підтримаю Єгора Соболєва, що ми маємо, як у Норвегії, усі заповнювати декларації. Ще раз підкреслюю, коли ти йдеш на державну службу, вся твоя декларативність має бути відкрита", - наголосив Роман Скрипін.
Звертаючись до Віталія Шабуніна пан Скрипін уточнив, що відкрив його декларацію на його ж сайті, відзначивши натомість, що він сам подає декларацію про доходи до "податкової".
"527190 грн. - дохід від зайняття підприємницькою діяльністю. Тоб-то, боротьба із корупцією - це підприємницька діяльність у Вашій декларації. Порахуйте самі, скільки це виходить на місяць, але - це не пункт №1. Мені дуже не подобається, підтримую Наталію, що Ви не терпите якоїсь іншої точки зору. Ви за кадром почали мені говорити якійсь гадості. Для чого? Окрім Вашої думки є й інші думки, зрозумійте", - відзначив відомий журналіст.
"Демократія полягає в обговоренні. Якщо є критичні ситуації, мені дуже не подобаються пересмикування, коли голосують закон, туди поставивши військових. Це - явне пересмикування, це - явне зловживання. Це - злочинне зловживання", - підкреслив Роман Скрипін, зврертаючись до пана Шабуніна.
"Мені дуже не подобається, коли Ви виводите під парламент "свинку Пепу". Це значить, що у Вас і рильце у пушку в такому випадку. Мені не подобається, що Ви йдете на зустріч із Президентом і говорите, що ті закони дотичні до законів "16 січня". Та я тоді крутив на одному місці ті закони, що я хочу нагадати. Якщо я чимось не вдоволений, то я показав пану Олійнику, який відправляв мене в суд, Ви пам'ятаєте що. Тут треба мати тестикули, розумієте? А не просто актерські здібності і ходити по шоу й розповідати, які Ви кришталево чесні," - зазначив журналіст.
"У нас країна, ну, в принципі, коли ми подивимося - Ви не є особливі. Розумієте? І брехня в тому, що в Сполучених Штатах неприбуткові організації подають відкриті декларації... Якщо вони неприбуткові - вони звітують про це",- резюмував Роман Скрипін у відповідь на чисельні закиди пана Шабуніна.

"Галицький форум"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10