79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

неділю, 20 грудня 2015 р.

Чорногорія продовжила санкції проти Криму і Севастополя

Влада Чорногорії продовжила дію економічних санкцій проти Криму і Севастополя. Це рішення було прийнято після засідання Кабінету міністрів, яке відбулося 17 грудня, про що повідомило агентство CDM.
Чорногорські журналісти наголошують, що ухвалений документ передбачає заборону ввезення в Чорногорію товарів з Криму і Севастополя, а також суворо забороняються пов'язані з ними фінансова допомога, страхування і перестрахування. Проте, ці обмеження не поширюються на ті кримські товари, які отримали сертифікати від української влади.
Крім того, чорногорським громадянам заборонено купувати кримську нерухомість, цінні папери, які мають відношення до цього регіону. Влада країни й надалі підтримуватиме заборону на експорт товарів та технологій від громадян Чорногорії, її території, або з використанням суден або літаків під її прапорами. Круїзним суднам заборонено заходити в порти і гавані Криму.
Обмеження будуть застосовуватися до 23 червня 2016 року. Заходи набудуть силу після опублікування в Офіційному віснику Чорногорії. Слід відзначити, що Чорногорія вважається чи не головною країною, куди виїжджають налякані путінським режимом бізнесмени та працівники широкого спектру професій, які можуть собі дозволити придбати там нерухомість.   

"ГФ"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10

АРХІВ ПУБЛІКАЦІЙ