79017, Львів, вул. Левицького, 95 konsrus@lviv.farlep.net +38 (032) 275-05-77, +38-067-672-85-58 konsruslviv

неділю, 20 грудня 2015 р.

При розгортанні мережі у Львові оператор Vodafone застосував обладнання виробництва компанії ZTE

Британський мобільний оператор Vodafone у понеділок, 7 грудня 2015 року, запустив власну 3G-мережу у Львові. Про це сьогодні повідомили у прес-службі компанії.
Як зазначається, для запуску мережі швидкісного мобільного Інтернету у Львові "Водафон" використовував європейський досвід будівництва.
Щоб забезпечити максимально якісне покриття 3G-мережі, компанія встановила обладнання не тільки на існуючі базові станції, але й побудувала додаткові базові станції, що дозволяє забезпечити суцільне покриття міста.
При розгортанні мережі Vodafone застосував обладнання технології single RAN виробництва компанії ZTE.
Щоб скористатися послугами 3G, достатньо мати телефон з підтримкою даної технології. У меню слід вибрати режим мережі 3G або автоматичний режим GSM/WCDMA. Також у абонентів має бути активовано послугу мобільного Інтернету.
Вартість користування 3G вже включено до будь-якого тарифу Vodafone Red. На додаток до 3G Інтернету, до пакету послуг будь-якого з тарифів лінійки включено безлімітний голосовий зв'язок у мережах Vodafone і "МТС Україна", а також дзвінки, SMS та MMS на всі мережі України і до 62 країн світу.
Українські абоненти Vodafone також можуть користуватися доступними послугами зв'язку у Європі завдяки послузі "Роумінг як удома". Послуга надає доступ до безлімітних дзвінків між українськими абонентами Vodafone і "МТС Україна".

"ГФ"

0 comments:

Дописати коментар

РЕЙТИНГ ТОП-10

АРХІВ ПУБЛІКАЦІЙ